Exclusief voor single vrouwen die zoeken naar die éne vrouw

Namens exclusieve datingbureaus doe ik aan high end partner search. Dat is in alles iets anders dan een database met automatische matches. Het is simpelweg niet met elkaar te vergelijken. Je mag van high end partner search ook high quality matching verwachten. Met inmiddels elf jaar ervaring durf ik gerust te stellen dat ik mensen in het hogere segment meer dan goed van dienst kan zijn.

Ik werk heel gericht en ga specifiek op zoek, want dat is waar high end partner search voor staat

Zoals gezegd werken de meeste datingbureaus met een database en worden er automatisch matches tot stand gebracht. En wijs je de één af, dan krijg je vanuit de database zomaar weer een nieuwe match voorgeschoteld. Zo werk ik dus niet. Ik ga liever gedegen te werk. Ik zoek liever heel gericht en specifiek. Dat doe ik uiteraard door het inzetten van mijn uitgebreide netwerk, maar ook door bijvoorbeeld adverteren in precies de juiste media, anoniem uiteraard.

Als er een klik is dan kunnen we de samenwerking aangaan

Voor mijn werk binnen high end partner search is het erg belangrijk om een goede band op te bouwen met de klant. Er moet een klik zijn, want alleen dan kan ik mijn werk in de vorm van high end partner search op de beste manier uitvoeren. Andersom moet die klik er uiteraard ook zijn. Het is de bedoeling dat ik een langere periode ga werken met de klant en dan is wederzijds vertrouwen erg belangrijk. Daarom is het belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Vervolgens beslissen we of we samen gaan werken of niet.

Maak een vrijblijvende kennismaking over de exclusieve matchmaking mogelijkheden voor jou, vul hieronder je gegevens in.
Ik zal binnen 24 uur contact met je opnemen.

Ik kom bij jou thuis voor een intakegesprek

Is er een wederzijdse klik, dan kom ik bij jou thuis. Juist in de persoonlijke omgeving kan ik dieper ingaan op wie jij bent en wat jij zoekt. Op die manier kan ik een beter beeld schetsen van wat voor jou de perfecte levenspartner zou kunnen zijn. Alleen door zo te werken kan er sprake zijn van high end partner search.

Ik doe mijn werk discreet en ben betrouwbaar Door te kiezen voor mij  is de kans op de perfecte match simpelweg groter dan ooit tevoren.

Wie weet spreek ik je snel.