Slide One
En alles viel op zijn plaats
Slide One - copy
Verliefd zijn… ik dacht dat ik het niet kon
Slide One - copy - copy
Haar krachtige uitstraling trok mij aan
Slide One - copy - copy - copy
Er was dat gevoel van herkenning ..
Slide One - copy - copy - copy - copy
Zij is mijn alles..  mijn muze, mijn passie
Slide One - copy - copy - copy - copy - copy
En toen kwam zij …
previous arrowprevious arrow
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
next arrownext arrow

Lesbische Dating

Weinig succes op het gebied van lesbische dating?

Heb je tot nu toe weinig succes op het gebied van lesbische dating en zou je zo graag een serieuze liefdesrelatie willen? Ben je een vrouwelijke single en ben je nog altijd op zoek naar ware liefde? Of weet je nog niet zeker of je lesbisch of hetero bent? Grace en Désirée van Zij Zoekt Haar vinden de perfecte match voor!

Werkwijze

De aanpak van Zij Zoekt Haar is laagdrempelig, waardoor je je bij ons snel op je gemak zult voelen wanneer we je helpen bij lesbische dating. We vertellen van tevoren duidelijk hoe we te werk gaan en wat we gaan doen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten van onze hulp bij lesbische dating. Als onze aanpak je aanspreekt, wordt er een intakegesprek gepland. Het intakegesprek vindt bij je huis plaats, zodat je je veilig voelt en wij een duidelijker beeld van je krijgen. Wat zijn je karaktereigenschappen, wat zijn je partnerwensen en diepere persoonlijke wensen? Wat betekent ware liefde voor jou? Op basis hiervan wordt een profielschets gemaakt.

Zodra je de schets goedgekeurd hebt, leggen wij je profiel voor aan dames waarvan wij denken dat ze een match zouden kunnen zijn. Wanneer we een lesbische vrouw gevonden waarvan we denken dat ze perfect bij je past, geven we jullie elkaars telefoonnummers zodat jullie de eerste date kunnen plannen.

Over Zij Zoekt Haar

Zij Zoekt Haar is een lesbisch relatiebemiddelingsbureau, dus exclusief voor vrouwen. Ik, eigenaresse en ‘matchmaker’, voelde van jongs af aan al een bijzondere liefde voor vrouwen. Ik heb zelf ooit last ondervonden van mijn geaardheid, maar ik ben me wel bewust van de beperkingen die lesbische vrouwen kunnen ervaren. Op zowel professioneel gebied, als op liefdesgebied. Het publiekelijk laten zien van je geaardheid is immers niet altijd even vanzelfsprekend. Met zijzoekthaar.nu bied ik jou als vrijgezelle lesbische vrouw, eerlijkheid en discretie. Ik ben ‘matchmaker’, bemiddelaar en ervaringsdeskundig. Ik heb jarenlang met lesbische vrouwen gedatet voordat ik mijn Désirée tegen kwam, met wie ik in 2016 getrouwd ben.

Ik, Désirée, voelde toen ik 25 jaar oud was dat ik alleen nog maar gelukkig kon worden in een lesbische liefdesrelatie. Ik ben de ‘lovestyle coach’ van Zij Zoekt Haar. Voorheen was ik leerkracht in diverse vormen in het onderwijs, waardoor ik veel ervaring heb met de groei en de ontwikkeling van de mens. Omdat ik me hier verder in wilde verdiepen, heb ik mijn diploma voor coach gehaald.

Neem contact op met Zij Zoekt Haar

Ben je nog op zoek naar de vrouw van je allermooiste dromen en denk je dat wij jou als matchmaker en ‘lovestyle coach’ kunnen helpen op het gebied van lesbische dating? Of heb je een vraag over ons of over bijvoorbeeld de tarieven. Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wie weet ontmoet je binnenkort je ware liefde.

Contact opnemen