Slide One
En alles viel op zijn plaats
Slide One - copy
Verliefd zijn… ik dacht dat ik het niet kon
Slide One - copy - copy
Haar krachtige uitstraling trok mij aan
Slide One - copy - copy - copy
Er was dat gevoel van herkenning ..
Slide One - copy - copy - copy - copy
Zij is mijn alles..  mijn muze, mijn passie
Slide One - copy - copy - copy - copy - copy
En toen kwam zij …
previous arrowprevious arrow
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
next arrownext arrow

Zij vertelt… Succesverhalen en ervaringen

Lidia (65 jr. prov. Zuid Holland) “Zo fijn dat je voor mij bleef zoeken Grace, wij zijn nu dolgelukkig,“

 

Karin (45 jr. prov. Gelderland) “Ik had nog nooit van relatiebemiddeling gehoord en dacht eerst dat het om een soort van relatie therapie ging, maar toen ik verder ging lezen werd ik meteen enthousiast. Dat dit bestond! Hoe fijn is dat om die moeilijke weg naar een leuke vrouw uit handen te kunnen geven. Ik heb meteen de telefoon gepakt, een afspraak gemaakt en me ingeschreven. Ben een maand of 7 lid en heb een paar hele leuke dames mogen ontmoeten, helaas nog niet die ene klik gevoeld, maar ik heb alle vertrouwen dat het goed komt.  Ik kan het nu zelf lekker loslaten en ben heel tevreden over de werkwijze en oprechte aandacht van Zijzoekthaar.nu.”

 

Evelien (59 jr. prov. Antwerpen) “Dankjewel Grace, voor uw geduld en aandacht. Ik weet dat ik veeleisend ben, en dat het u er toch in geslaagd bent om een deftige vrouw voor mij te vinden heeft wel iets weg van een wonder. Wij zijn u voor altijd dankbaar.”

 

Annelies (63 jr. prov. Noord-Holland) “Vijfendertig jaar zijn wij samen geweest, mijn lieve Anneke en ik. Toen ze na een ziekbed van drie jaar overleed, had leven zonder haar de glans verloren. Ik ben namelijk een echt ‘relatiemens’ en Anneke had mij tijdens haar ziekbed al aangemoedigd om maar vooral niet alleen te blijven. Door mijn dochter ben ik bij Zijzoekthaar.nu terecht gekomen, ze had het gezien op Facebook, zei ze. Gelukkig maar, want ik ben niet zo van de computers en zeker niet van het uitgaan, en had anders nooit geweten van dit bureau.

Na een maand of 4 stelde Grace mij voor aan Trudy, een hele lieve, zachte vrouw, totaal anders dan mijn Anneke, maar ook heel lief en ze is ook nog eens heel mooi. Er was meteen een klik maar we doen het rustig aan. We bellen veel met elkaar en het ene weekend is zij bij mij en dan ik weer bij haar. Anneke is mijn grote liefde en ik zal haar nooit vergeten, maar sinds lang voel ik mij weer blij en daar ben ik zo dankbaar voor.“

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden en wil je hier graag meer informatie over? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen.


Contact opnemen